www.gpzed.fora.pl
PAMIĘTAMY O TOBIE KOLEGO I BRACIE!*
FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Galerie
Rejestracja
Profil
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Zaloguj
Forum www.gpzed.fora.pl Strona Główna
->
zasłyszane
Napisz odpowiedź
Użytkownik
Temat
Treść wiadomości
Emotikony
Więcej Ikon
Kolor:
Domyślny
Ciemnoczerwony
Czerwony
Pomarańćzowy
Brązowy
Żółty
Zielony
Oliwkowy
Błękitny
Niebieski
Ciemnoniebieski
Purpurowy
Fioletowy
Biały
Czarny
Rozmiar:
Minimalny
Mały
Normalny
Duży
Ogromny
Zamknij Tagi
Opcje
HTML:
TAK
BBCode
:
TAK
Uśmieszki:
TAK
Wyłącz HTML w tym poście
Wyłącz BBCode w tym poście
Wyłącz Uśmieszki w tym poście
Kod potwierdzający: *
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Skocz do:
Wybierz forum
formalności
----------------
pierwsze kroki....należy sie przywitać
regulamin
jak wkleić zdjecie
grupa trzymająca władze
----------------
spayker i jego zamiłowanie
zloty,wyjazdy...
----------------
koniec sezonu letniego - trzeba by łyknąć:)
wyjazdy grupowe
imprezka
zdynia 2007
Dołżyca 2007
film
----------------
ciekawe filmy
filmy instruktażowe......
masz pomysł utwórz forum
----------------
moja historia
zasłyszane
gotowanie
LOGO
ONE SĄ Z WENUS? -a może ......
----------------
HOT PATROL AXE
nie wiesz co masz zrobić- zapytaj
kobiety i ich maszyny:)
koncerty,imprezy,przyjecia
dział techniczny
----------------
zapytaj
warsztat
mój sprzet - opis
doktorat młodego
gadżety
Przegląd tematu
Autor
Wiadomość
kermit79
Wysłany: Pon 23:21, 08 Paź 2007
Temat postu: historia kulinarna zasłyszana na palarni.:)
Kolega (uczestnik tego forum) wyszedł ze mna na palarnie w celach pogladowych oczywiście bo na hali było zbyt głośno.
podczas omawiania trudnych tematów dołączył sie do nas młody wózkowy.
i zaczeło sie....
pada pierwsze pytanie kumpla w strone wókowego...
ile ten wózek może?
odp. chyba ze cztery dychy
hmm ale podniesć palet na regał?.
już płakałem - ale to jeszcze nic
chwila zastanowienia
kumpel rzecze
"wiecie oglądałem wczoraj wywiad z pudzianem "
"no i ? "
" dziennikarka zapytała go jaka diete stosuje aby być tak silnym?
on na to swym grubym głosem dwa kilo salcesonu dziennie bo tam jest chrząstka z uszu wieprza która idzie w mięsnie jak wiadomo"
kumpel dodaje - "próbowałem ledwie 40 dkg whapałem a tak mnie osłabiło ze ledwie dałem rade przeżyć , dopiero jak poszedłem do ubikacji to ulżyło- ale wiecie już wiem czemu bo pudzian jada w jelicie naturalnym a nie stucznym.........
pozdrowienia dla kojota jesteś najlepszy:) w takich historiach
może cos zamiescisz na forum?
fora.pl
- załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by
phpBB
© 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin